Onze fietstocht kan helaas niet doorgaan

Sponsorfietstocht Stichting Nut Heerhugowaard

De fietstocht kan vanwege het coronavirus helaas niet doorgaan. Lees hieronder meer informatie over hoe wij toch gelden beschikbaar stellen aan diverse doelen.

Ook wij kunnen helaas niet doorgaan

Na de publicatie “ We gaan door” ook dit jaar gaan we weer op de fiets met de NUT/ OMNI sponsor fietstocht , is er veel veranderd na de Corona uitbraak.

Ook wij hebben moeten besluiten om de fietstocht op 13 juni a.s. niet door te laten gaan, hoe jammer dat ook is!

Wij begrijpen ten volle dat het voor vele verenigingen en stichtingen een beperking van de inkomsten zal zijn, zeker in dit door Corona geteisterde jaar.

Als bestuur van stichting Nut hebben wij dan ook besloten de inschrijvingen van vorig jaar 2019 erbij te nemen en al deze deelnemende verenigingen/stichtingen, de met de fietstocht te verdienen € 400,- uit te keren. Dit betekent dat er dit jaar niet gefietst gaat worden.

Door het bijzonder slechte weer van afgelopen jaar is ongeveer een kwart van de ingeschreven verenigingen/stichtingen toen niet van start gegaan, wat zeker voor de oudere deelnemers een verstandig besluit is geweest.

Wij zullen deze geldige inschrijvingen ook meenemen in de betalingen. Hier maken we geen onderscheid in.

Kort gezegd: alle verenigingen en stichtingen met een geldige inschrijvingen van 2019 ontvangen € 400,- voor de clubkas.

Uw vereniging/stichting zal het in juni a.s. (op het bij ons bekende bankrekeningnummer) kunnen verwelkomen.

Wij hopen erop om volgend jaar (op zaterdag 12 juni 2021) wel weer een prachtige tocht samen te kunnen fietsen en rekenen dan weer op uw enthousiaste deelname!

Vriendelijke groeten, en blijf gezond,

Namens het bestuur van Stichting Nut Heerhugowaard en Toerclub Omnisport

Schrijf u hier in:

Naam van de vereniging*

Vestigingsplaats*

IBAN rekeningnummer* (Denk hierbij om de goede tenaamstelling ivm naam/nummer controlle van de bank)

t.n.v.*

(Bij onjuiste naam en/of nummer kan er geen betaling plaatsvinden, rekeningnummer mag geen privé persoon zijn) Het uit te keren bedrag wordt bepaald aan de hand van de bij de finish ingeleverde geldige stempelkaarten.

Contactpersoon:

Naam*