Hoera na 2 jaar afwezigheid kunnen we weer en we gaan ervoor!

Noteer alvast in uw agenda zaterdag 11 juni 2022!

Ditmaal kunt u voor uw vereniging of stichting gevestigd in Heerhugowaard maximaal € 400,00, voor tien deelnemers bij elkaar fietsen, dus € 40,00 per persoon. Dit geldt voor iedere non-profit organisatie in Heerhugowaard niet zijnde een verlengstuk van overheids-, religieuze groepering, of politieke organisatie, scholen, zorginstellingen of een individueel persoon.

Neem kennissen en/of familie mee op deze prachtige tocht van ongeveer 30 km door het prachtige landschap rondom Heerhugowaard en help daarmee gelijk de clubkas van uw vereniging op peil te houden.

U kunt uw vereniging of stichting uit Heerhugowaard hieronder aanmelden

Schrijf u hier in:

Naam van de vereniging*

Vestigingsplaats*

IBAN rekeningnummer* (Denk hierbij om de goede tenaamstelling ivm naam/nummer controle van de bank)

t.n.v.*

(Bij onjuiste naam en/of nummer kan er geen betaling plaatsvinden, rekeningnummer mag geen privé persoon zijn) Het uit te keren bedrag wordt bepaald aan de hand van de bij de finish ingeleverde geldige stempelkaarten.

Contactpersoon:

Naam*