Fietstocht

Sponsorfietstocht Stichting Nut Heerhugowaard

Fiets voor uw vereniging en verdien € 300,- voor uw eigen organisatie

Na het daverende succes van vorig jaar organiseert stichting NUT Heerhugowaard nogmaals in samenwerking met TC OMNISPORT de fietstocht voor verenigingen en stichtingen in de non-profit sector uit Heerhugowaard.

De fietstocht zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni 2019
Noteer nu alvast in uw agenda!

Een mooie fietstocht over een afstand van ongeveer 30 km door het prachtige landschap in- en rondom Heerhugowaard. Terwijl u voor uw organisatie maximaal € 300,- kunt verdienen. Dat is € 30,- per persoon voor de eerste tien fietsers. Natuurlijk mogen er altijd meer mensen meefietsen.

Inschrijven kan vanaf 1 mei 2019  via deze website.

Net als vorig jaar zal wethouder Jan van der Starre het startschot geven en gaat u met uw clubgenoten een fraaie en een gezonde toer fietsen, met onderweg een heerlijke versnapering.

Schrijf u hier in:

Naam van de vereniging*

Vestigingsplaats*

IBAN rekeningnummer* (Let op het juiste nummer ivm. bankcontrole)

t.n.v.*

(denk om de naam/nummercontrole. Bij onjuiste naam en/of nummer kan er geen betaling plaatsvinden, rekeningnummer mag geen privé persoon zijn)
Het uit te keren bedrag wordt bepaald aan de hand van de bij de finish ingeleverde geldige stempelkaarten.

Contactpersoon:

Naam*