Huurwoningen

Momenteel zijn er geen woningen te huur.

Alle huurwoningen van Stichting Nut Heerhugowaard zijn op dit moment weer zijn verhuurd. Inschrijvingen hebben momenteel geen nut.

Deze hoekwoning komt per 15 september 2020 te huur. Het is een woning met 2 verdiepingen, met o.m. een keuken, drie slaapkamers, een ruime open zolder (grote kamer), tuin en schuur. De begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. Deze woning heeft 12 zonnepanelen. De huurprijs is € 932,00 (vrije sector) inkomenseis is driemaal de huur netto, er zijn geen verdere servicekosten

Type woning

Selecteer uw gewenste woning*

Personalia aanvrager

Achternaam*

Voornamen*

Geslacht*

Burgerlijke staat*

Geboorteplaats*

Geboortedatum*

Huidig adres*

Uw postcode/woonplaats*

Uw telefoonnummer privé*

Uw telefoonnummer mobiel*

Uw e-mail*

--

Personalia partner/echtgeno(o)t(e) (indien geen partner, ga dan door naar gezin-samenstelling)

Achternaam

Voornamen

Geslacht

Burgerlijke staat

Geboorteplaats

Geboortedatum

Huidig adres

Uw postcode/woonplaats

Uw telefoonnummer privé

Uw telefoonnummer mobiel

Uw e-mail

Gezinssamenstelling

Volwassenen*

Kinderen*

Leeftijd kinderen (indien meerdere kinderen, leeftijd scheiden door een komma)

Worden huisdieren gehouden*
JaNee

Zo ja, welke?

--

Beroep/werkgever/inkomen aanvrager/aanvraagster (indien nee, ga dan door naar gegevens inkomen)

Werkgever

Telefoonnummer werkgever

Inkomen in €

Andere bronnen van inkomsten in €

Bruto per maand/jaar

Alimentatie verplichtingen in €

--

Beroep partner/echtgeno(o)t(e) (indien nvt, ga door naar gegevens huidige woning)

Werkgever

Telefoonnummer werkgever

Inkomen in €

Andere bronnen van inkomsten in €

Alimentatie verplichtingen in €

Gegevens huidige woning

Huidige woning*

Type woning*

Huurprijs in €*

Incl/excl stook-en servicekosten per maand
InclusiefExclusief

Eigenaar/beheerder

Postcode/woonplaats

Voor eventuele klachten kunt u het volgende formulier gebruiken:

Klachtenformulier

Stichting Nut heeft zich voor de inwoners van Heerhugowaard op vele manieren ingezet vanaf 1967. Tot 2000 heeft de stichting onroerend goed verhuurd in Heerhugowaard. Rond 2000 zijn alle eigendommen verkocht. Het bestuur van stichting Nut heeft in 2012 besloten dat het een goede tijd is om weer in onroerend goed te stappen.

In 2012 zijn 17 woningen op het Noordereiland in Heerhugowaard de Noord aangekocht en in 2014 in het project Klaverweide zijn 7 rijwoningen aangekocht.

Groote Geldebosch